Beide reizen (zowel naar Andalusië als Portugal) duren 6 dagen. We verblijven in een luxe hotel of B&B met zwembad en voorop staat dat iedereen kan genieten en ontspannen, maar natuurlijk ook de tijd van zijn leven heeft met het fotograferen. 

De reizen worden bewust in het voorjaar en in het najaar georganiseerd omdat het weer dan zeer aangenaam is.

Naast de fotoshoots wordt altijd tijd ingepland om hulp bij het fotobewerken te krijgen. De groepen zijn niet groter dan 7 personen om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. 


Andalusië


Vanuit Malaga gaan we met een huurauto naar onze luxe verblijf. Vanuit deze locatie worden de prachtige fototrips georganiseerd.

De Andalusische paarden vormen een belangrijk onderdeel bij deze reis. We zetten de paarden bij zacht licht op de foto bij het strand en je bezoekt stallen waar je normaal gesproken niet komt. Er is ook gelegenheid om zelf een buitenrit te maken op zeer brave paarden. 

Maar we bekijken hiernaast natuurlijk ook wat prachtige locaties zoals de rotspartijen van El Torcal en voor de liefhebbers kunnen we de zeer bekende en gewilde kloof van Caminito del Rey lopen.
Portugal

We landen op Lissabon en daarna gaan we naar een 4 sterren hotel in Golega of een Quinta waar luxe kamers zijn.

Er worden prachtige shoots georganiseerd en er is tijd voor ontspanning.

Maar het meest bijzondere aan deze reis is dat je een les op een hogeschool getrainde Lusitano kunt krijgen. Bij de reis zit 1 les inbegrepen (geen verplichting om te rijden natuurlijk), maar meerdere lessen zijn mogelijk.


Er is altijd de mogelijkheid om zelf iets te ondernemen in de mooie omgeving.
Voor beide reizen geldt.....niets moet alles mag!

Mocht iets niet door kunnen gaan door weersomstandigheden dan kijken we direct of we dit op een ander tijdstip kunnen inhalen.